MediAmbient
L'Ajuntament aprova el projecte de connectivitat a la Platja de la Mar Bella

Publicat el 20/10/2014

La comissió de govern de l 'Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el projecte de millora de la connectivitat per a vianants a l'àmbit del Front Marítim de la zona compresa entre la Base Nàutica i el carrer de Bac de Roda.

En l'actualitat, aquest àmbit presenta dificultats en els itineraris entre els vianants i la resta d'activitats (bicis, skaters…). L'actuació preveu l'arranjament dels itineraris, millorant la pavimentació, i racionalitzant els circuits.

El regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, ha remarcat: "Amb aquesta actuació urbanística no només donem continuïtat al traçat del Passeig Marítim sinó que els carrers Bac de Roda i Bilbao, dos carrers del barri, es convertiran en vies d'accés a la platja per a tots els veïns".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari