MediAmbient
El Plenari del Consell Municipal reconeix persones i entitats amb les Medalles d'Honor de Barcelona 2014

Publicat el 28/07/2014

Entre els guardonats destaquen entitats educatives vinculades a la xarxa agenda21escolar i organitzacions que treballen per a la millora de l'espai públic i les infraestructures a la ciutat.

El Plenari del Consell Municipal ha aprovat aquest divendres, 25 de juliol, l'atorgament de les Medalles d'Honor de Barcelona 2014 als ciutadans i ciutadanes, així com també entitats, proposades tant pel Consell Plenari com pels respectius Consells de Districte.

Entre els guardonats destaquen entitats educatives vinculades a la xarxa agenda21escolar i organitzacions que treballen per a la millora de l'espai públic i les infraestructures a la ciutat.

L'Ajuntament de Barcelona va instituir les Medalles d'Honor de la Ciutat, ara fa disset anys, amb motiu de la commemoració del centenari de les agregacions dels municipis de l'antic Pla. És per aquest motiu, que aquest guardó incideix molt especialment en el concepte territorial dels districtes, hereus moderns d'aquells pobles i viles que avui formen Barcelona; i serveix per reconèixer la labor professional o social de persones i entitats que han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics.

Podeu consultar les Medalles d'Honor de Barcelona 2014 aprovades a la sessió plenària en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari