MediAmbient
Apunteu-vos als cursos del Centre de Formació del Laberint!

Publicat el 02/04/2013

Aquest trimestre trobareu cursos monogràfics on adquirir els coneixements i recursos tècnics per a la realització de projectes de jardineria i paisatgisme i per gestionar i mantenir els espais verds amb eficiència i sostenibilitat.

El Centre de Formació del Laberint ofereix, en aquesta edició de formació continuada del tercer trimestre del curs 2012-2013 (d'abril a juny), diverses propostes de cursos monogràfics especialitzats que posen a l'abast dels alumnes els coneixements i recursos tècnics per a la realització de projectes de jardineria i paisatgisme i per gestionar i mantenir els espais verds amb eficiència i sostenibilitat.

En aquest sentit, els cursos que trobareu aquest trimestre són:

- Maneig de desbrossadora. Resum del programa: seguretat, manteniment, utilitats, ergonomia en la desbrossada. Destinat a jardiners i forestals que volen millorar l'ús de la desbrossadora. Curs de 10 hores, teòric i pràctic, a càrrec de Francesc Vilarrubias, arboricultor.
Calendari: 25 d'abril de 16.30 a 20.30 h i 26 d'abril de 8.30 a 14.30 h.
Places: 14.
Drets d'inscripció: 95 €.
- Patologies de coníferes ornamentals. Resum del programa: diagnosi visual de les principals plagues i malalties que afecten a les coníferes ornamentals. Curs pràctic de 8 hores a partir de l'observació de material fotogràfic i de col·leccions entomològiques, impartit per Josep M. Riba i Flinch, biòleg.
Calendari: 9 i 10 de maig de 16.30 a 20.30 h.
Places: 20.
Drets d'inscripció: 65 €.

- Comunicació i relació amb el client en l'ofici del jardiner. Resum del programa: El contacte amb el client; els pressupostos: tipus, lliurament i acceptació; planificació i organització de la feina; atenció al client. Curs de 12 hores, teòric amb exercicis pràctics, impartit per Laia Grifell, enginyera tècnica agrícola.
Calendari: 13, 15, 22 i 27 de maig de 17 a 20 h.
Places: 20.
Drets d'inscripció: 90 €.

- Coneixement i aplicació de les plantes en jardineria i paisatge I. Resum del programa: Identificar 120 espècies i els seus cultivars més usuals en jardineria i paisatgisme; conèixer les seves característiques, necessitats i l'aplicació en els projectes de jardí i paisatge del clima local. Curs de 12 hores realitzat mitjançant observació de plantes en diversos espais verds i impartit per Salvador Pi i Xavier Segalà, tècnics en jardineria, Habitat Urbà, Ajuntament de Barcelona.
Calendari: 3, 5, 10 i 12 de juny de 17.30 a 20.30 h.
Places: 20.
Drets d'inscripció: 100 €.
- Coneixement i aplicació de les plantes en jardineria i paisatge II. Resum del programa: Ampliació dels continguts del curs "Coneixement i aplicació de les plantes en jardineria i paisatgisme I" amb altres 120 espècies més, algunes poc utilitzades. Curs de 12 hores realitzat mitjançant observació de plantes en diversos espais verds i impartit per Salvador Pi i Xavier Segalà, tècnics en jardineria, Habitat Urbà, Ajuntament de Barcelona.
Calendari: 17, 19 i 26 de juny i 1 de juliol de 17.30 a 20.30 h.
Places: 20.
Drets d'inscripció: 100 €.

També trobareu tota aquesta informació Obrir document PDF en aquest tríptic descarregable en PDF.

Com fer la inscripció?
Cal fer la preinscripció per telèfon, e-mail o presencialment al Centre de Formació del Laberint.

Per formalitzar la inscripció, cal fer un ingrés del preu total del curs al compte de "La Caixa" 2100-0644-57- 0200175152 o a la secretaria del Centre. En el full d'ingrés es farà constar el nom de la persona que s'hi inscriu i el codi del curs que s'indica al costat del nom de cadascun. En cas que el Centre anul·li el curs, es retornarà l'import de la inscripció.

El Centre informarà als alumnes dels equips de protecció individual i materials que els cal per a la realització dels cursos pràctics.

El Centre podrà suspendre la realització dels cursos si no s'hi inscriu un mínim d'alumnes.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari