MediAmbient
Un espectacle de llum i color pels capvespres d'hivern

Publicat el 19/02/2015

Després de l'aturada tècnica per manteniment anual, el conjunt de fonts de Montjuïc torna a lluir espectacle tots els capvespres a partir del divendres 20 de febrer.

La Font Màgica i les fonts de l'eix Maria Cristina ofereixen el seu espectacle d'aigua, llum i color amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes de 19 a 21h, fins al 30 de març (el 31 de març s'iniciarà l'horari de primavera-estiu).

Les fonts han incorporat recentment millores en els sistemes automàtics de sensorització, sistemes per reduir l'impacte econòmic de despesa en el consum elèctric en benefici d'un òptim control preventiu d'aquesta instal·lació.

Podeu consultar els horaris de la Font Màgica en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari