MediAmbient
Música als Parcs per als vespres d'estiu

Publicat el 18/07/2011

Els concerts a l'aire lliure del tradicional festival "Música als Parcs" segueixen omplint les nits d'estiu dels espais verds de la ciutat.

Els concerts van a càrrec de formacions joves que han estat seleccionades per un jurat integrat per representants de l'Àrea de Medi Ambient, del Concurs de piano María Canals (MCB) i del Conservatori del Liceu. Enguany s'han presentat prop de 170 candidatures de formacions musicals i solistes, de les quals el jurat n'ha destacat l'alt nivell i la qualitat musical.

"Música als Parcs" està organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona i compta amb el patrocini de Free DAM i la col·laboració d'Aigües Veri, el Conservatori del Liceu i el Concurs de piano María Canals (MCB).

Programa de concerts Música als Parcs 2011 - AGOST


AGOST

JAZZ AL PARC DE LA CIUTADELLA
Els concerts comencen a les 22 hores

Dimecres 3 d'agost
DR. GO: Fran Suárez, teclats, Ignasi Cusso, guitarra i Ramón Díaz, bateria

Dimecres 10 d'agost
Jaume Vilaseca Quartet: Jaume Vilaseca: piano, Victor de Diego: saxos y flauta, Dick Them, contrabaix i Ramón Díaz, bateria

Dimecres 17 d'agost
Quatriometry: Andreu Zaragoza, guitarra, Vicent Maçian, saxo, Abel Boquera, teclat i Ramón Prat, bateria

Dimecres 24 d'agost
Divadams: Araceli Aiguaviva, veu, Loni Geest, veu, Carol Brunet, veu, Meter Lemberg, guitarra

CONCERT DE CLOENDA MÚSICA ALS PARCS

Dimecres 31 d'agost, a les 22 h parc del Centre del Poble Nou
Biel Ballester Trio + Randy Greer
Biel Ballester, guitarra
Leo Hipaucha, contrabaix
Graci Pedro, guitarra
Randy Greer, veu

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari