MediAmbient
Es presenta una màquina que aspira la pols de les obres

Publicat el 05/05/2011 - Medi Ambient -

L'aparell aspira la pols emesa en les operacions de tall en obres a l'espai públic

L'aparell, que aspira la pols emesa en les operacions de tall en obres a l'espai públic, respon al compromís municipal per la millora de la qualitat de l'aire a la ciutat de Barcelona i de reduir les molèsties en les obres a l'espai públic aportant solucions.

L'enginy ha estat ideat pel Programa d'Intervenció Ambiental de la Direcció d'Energia i Qualitat Ambiental i s'ha presentat a les empreses de serveis i als operadors municipals implicats en les obres que es fan a Barcelona. El seu ús és recomanat, en compliment del Decret d'Ambientalització de les Obres aprovat el 15 d'octubre de 2009.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari