MediAmbient
Un llac convertit en piscina pública a l'estiu

Publicat el 12/08/2013 a les 15:59 h. - Meritxell Doncel -

Per refrescar-se en aquests dies calorosos, l'alternativa a la platja acostuma a ser la piscina. Coneixeu la piscina pública del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia? Us l'ensenyem!

Vídeo 'Piscina del parc de la Creueta del Coll'

Amb la calor no tothom tria la platja per refrescar-se! El llac del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia, es converteix en una piscina pública a l'estiu que ofereix diversos serveis: zona Wi-Fi, lavabos, dutxes, zona de pícnic i zona lúdica amb tennis de taula i futbolins.

Famílies amb nens són els usuaris més habituals d'aquest espai, ideal per banyar-se sense omplir-se de sorra o per navegar una estona amb caiac, una activitat que està inclosa en el preu de l'entrada, que va dels 3 als 7 euros, en funció de l'edat i el dia de la setmana.

"La veritat és que per venir amb nens petits és més còmode que anar a la platja, no has d'agafar el para-sol i hi ha molta ombra", explica Fanny Le Bounniec, que fa nou anys que viu a la ciutat i és usuària habitual d'aquesta instal·lació.

El parc ocupa l'espai on abans hi havia una antiga pedrera, la pedrera del Coll, i va ser dissenyat pels arquitectes Oriol Bohigas, David Mackay i Josep Martorell. Disposa d'una zona de jocs infantils, un bar i un gran llac de 2.100 metres quadrats, que a l'estiu, un cop condicionat, fa les delícies dels banyistes.

A més, les rampes d'entrada i sortida a l'aigua són totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i té un equip de socorristes, tot i que la fondària només arriba als 60 centímetres.

Aquesta és una més de les opcions que teniu per refrescar-vos a l'estiu, no és pas l'única. Per exemple, als jardins de la Torre de les Aigües hi trobareu una piscina molt similar, l'anomenada platja de l'Eixample.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari