MediAmbient
L'Ajuntament regenera la plaça Isop i entorns

Publicat el 26/11/2012

S'amplia l'espai per a vianants i es renova el carrer Plutó, es crea un nou espai cívic amb la microurbanització del solar del carrer Cortada i es regenera la plaça d'Isop.

L'Ajuntament inicia al mes de novembre un seguit d'actuacions per regenerar l'espai públic de la plaça Isop i el seu entorn, amb finalització a l'estiu de 2013. Els treballs inclouen 3 àmbits d'actuació: el carrer Plutó, el solar annex a la plaça i la plaça Isop.

Carrer Plutó: guanyar espai per als vianants

El carrer Plutó es renova ampliant-ne l'espai per a vianants i millorant les instal·lacions de serveis i paviments en el que és un dels principals itineraris d'accés al metro en aquest barri. Els treballs s'han iniciat amb l'eliminació de les places d'aparcament per a vehicles, el soterrament de línies de baixa tensió i mitja tensió, la renovació de la xarxa d'aigua, la renovació de l'enllumenat amb la instal·lació de leds i la renovació de la calçada.

Recuperar el solar annex amb jocs infantils, verd i bancs
Paral·lelament a les obres al carrer Plutó es duu a terme la microurbanització del solar annex a la plaça i colindant amb el carrer Cortada, on es preveu generar un nou espai per a la vida ciutadana amb la instal·lació de jocs infantils i mobiliari urbà. Aquest solar compta amb una superfície total d'actuació de 312 m2. Es treballarà en el desbrossament i neteja del sol, en la reconstrucció de la vorera existent, l'arranjament de talussos i s'instal·laran nous bancs, es plantaran vegetals entapissants per generar un espai verd, i es col·locaran papereres i jocs infantils.

Generar un nou espai per a la Teixonera a la plaça d'Isop
Com a última fase dels treballs de regeneració d'aquesta zona, a partir del mes d'abril de 2013 es preveu actuar a la plaça d'Isop, generant un nou espai d'estada i de trobada dels veïns, amb arbrat i mobiliari urbà i una nova disposició de l'espai que afavoreixi l'ús cívic d'aquesta plaça amb façanes molt pròximes i dimensions reduïdes.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari