MediAmbient
Comença la renovació dels Jardins Doctor Roig i Raventós

Publicat el 07/12/2013 a les 14:30 h. - Redacció bcn.cat -

El districte de Sarrià-Sant Gervasi ha començat aquesta setmana les obres per a la urbanització dels Jardins de Doctor Roig i Raventós. L'actuació, amb un pressupost de 1.047.000 euros, vol crear un lloc d'estada per al barri, amb places per seure, més arbres i jocs infantils per a totes els edats.

La configuració dels nous Jardins Doctor Roig i Raventós es va treballar en un grup creat al juliol de 2012. EL grup estava format per 26 veïns de l'entorn dels jardins, els responsables del projecte i l'obra del Col·legi de Metges, l'arquitecte i director de les obres i responsables del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Els acords d'aquest grup de treball han estat la base per a la redacció del projecte de renovació dels Jardins de Doctor Roig i Raventós.

La renovació dels jardins arriba un cop finalitzin les obres per la construcció d'un aparcament soterrat promogut pel Col·legi de Metges de Barcelona amb capacitat per a prop de 350 places.

Amb aquest treballs es millora l'accessibilitat, la il·luminació, la vegetació i els elements urbans. Es crearà un teló vegetal de fons per fer de barrera vegetal i es buscarà configurar l'espai com a lloc d'estada per al barri.

Per això, s'eliminen les escales i s'obre un nou accés pel carrer Ganduxer. Es mantindrà un espai per a gossos que tingui la mateixa mida que l'actual i s'hi instal·laran jocs infantils per a totes les edats. Es repararà el llac central i es mantindrà el número de places de bancs. A més, s'ampliaran els llocs per seure adequant el muret baix de la part sud i s'intentarà incrementar el nombre d'arbres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari