MediAmbient
Del 19 al 26/01: Tasques de pavimentació al passeig de Fabra i Puig

Publicat el 14/01/2015

Les tasques es realitzaran en el tram comprès entre la plaça de Virrei Amat i el carrer de Vilapicina, tram que es veurà afectat per un tall de trànsit només en sentit descendent. Els autobusos es desviaran pel carrer de Cartellà.

Del 19 al 26 de gener de 2015 es duen a terme obres de millora del paviment del passeig de Fabra i Puig, entre la plaça de Virrei Amat i el carrer de Vilapicina. Del 19 al 24 de gener aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit només en sentit descendent. Els autobusos es desviaran pel carrer de Cartellà. El 25 de gener es desviarà la circulació en aquest tram.

El diumenge 25 de gener els dos sentits quedaran tallats al trànsit i la circulació es desviarà pels carrers següents:
- en sentit descendent: Teide, Vilapicina i Cartellà
- en sentit ascendent: avinguda de Borbó, Serrano i Amílcar

Més informació al Web d'Obres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari