MediAmbient
En paral·lel, s'han començat els treballs d'urbanització de la coberta de les vies de Sants que preveu plaques fotovoltaiques, guinguetes, una àrea de jocs infantil i una àrea d'activitats per a la gent gran.

Publicat el 07/10/2014

Primeres fases obrs Sants

En paral·lel, s'han començat els treballs d'urbanització de la coberta de les vies de Sants que preveu plaques fotovoltaiques, guinguetes, una àrea de jocs infantil i una àrea d'activitats per a la gent gran.

Les obres d'urbanització del carrer d'Antoni de Capmany han durat 11 mesos i han tingut una inversió associada de 7,2 milions d'euros. La urbanització d'aquest vial d'uns 700 metres de llarg, situat al costat nord de les vies, s'ha fet d'acord amb els criteris pactats amb les entitat s i els veïns de la zona per convertir-lo en un carrer amb prioritat per als vianants. També s'han arranjat els passos inferiors de Riera de Tena i Badal.

També s'han implantat elements que donaran accés a la coberta de les vies quan estigui enllestida, com ascensors i fonaments per a escales mecàniques. Tot plegat per a convertir la coberta de les vies en un nou pulmó verd i un espai de passeig al barri de Sants. De fet, la segona fase d'aquestes obres ha començat en paral·lel i, amb un pressupost de 15,6 milions d'euros, es preveu que tinguin una durada de 23 mesos.

L'alcalde Xavier Trias ha afirmat que " tot aquest espai que eren vies, una zona inhòspita, un espai molt dur urbanísticament, l'hem arreglat perquè en puguin gaudir els veïns. Tota aquesta urbanització d'Antoni de Capmany i de la zona del Mercat s'ha fet amb col·laboració estreta amb els veïns i és fruit d'un gran acord".

Així, es farà un corredor verd amb la urbanització de 700 metres lineals de la coberta, on s'instal·laran elements per proveir ombra, pèrgoles lleugeres per suportar diferents plantacions, plaques fotovoltaiques, bars, guinguetes i espais per fer-hi activitats com un bilioparc o jocs infantils.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari