MediAmbient
Ja ho saps tot sobre les plantes vivaces?

Publicat el 28/10/2013

El 10 de novembre el Parc de la Pegaso acull un nou taller de jardineria del programa 'Fes de casa teva un Jardí', dedicat a les plantes vivaces, imprescindibles a qualsevol terrassa. Inscriu-te!

Les plantes vivaces, imprescindibles a qualsevol terrassa, pati, balcó, jardí o interior de les nostres llars, les cultivem tan en test com directament al sòl i una manera senzilla i fàcil de multiplicar-les és la divisió de mata. La tardor, al nostre clima mediterrani, és un bon moment per realitzar aquesta tasca que ens permetrà obtenir nous exemplars i, a la vegada, rejovenir-les.

Al taller "Les plantes vivaces. Divisió de mata" descobrireu una variada gamma d'espècies que admeten aquesta tècnica, així com les necessitats de cultiu que tenen.

Es tracta del següent taller de jardineria del programa "Fes de casa teva un Jardí", i se celebrarà el 10 de novembre a partir de les 11h al Parc de la Pegaso (C/de la Sagrera 179-197).

El preu per a un sol taller és de 5 euros, i per al bloc trimestral de 3 tallers és de 10 euros. El preu inclou el material necessari per fer el taller, excepte les eines de jardineria. Les inscripcions s'obren quinze dies abans de la realització del taller i finalitzen el divendres abans de les 14h.

Per a més informació podeu contactar amb el Centre de Formació del Laberint al telèfon 93 256 56 01 o via mail a formacio.laberint@bcn.cat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari