MediAmbient
Vine al Centre de la Platja a conèixer el litoral de la ciutat

Publicat el 02/03/2012

El Centre de la Platja t'ofereix un programa d'activitats, informació i serveis perquè coneguis tot el què t'interessa del litoral de Barcelona i gaudeixis de les seves platges.

El Centre està situat als porxos de la platja del Somorrostro, a peu de platja. Sota el passeig Marítim, davant de l'Hospital del Mar.

El Centre és un equipament d'educació ambiental i informació que ofereix als usuaris del litoral un ampli programa d'activitats de lleure així com serveis vinculats les platges i el litoral dirigits a tots els públics. El Centre ofereix informació i consultes (com ara dades entorn a la qualitat de l'aigua, la presència de meduses, banderes, espigons, activitats d'oci allotjades a les platges, etc), ofereix connexió a la xarxa wifi de la ciutat, mostra una nova exposició sobre les platges de Barcelona i disposa d'una sala polivalent per organitzar actes i esdeveniments.

Fins al 31 de maig el Centre està obert dijous, diumenges i festius, d'11 a 14 h. Divendres i dissabtes, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h. Del 2 al 5 d'abril roman obert d'11 a 14 h. De l'1 de juny al 30 de setembre el Centre funciona en horari d'estiu: de dimarts a diumenge, de 10 a 19 h. Dilluns el centre roman tancat.

Per conèixer les activitats ofertades visita la web del Centre de la Platja:

http://ves.cat/aKSX

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari