MediAmbient
140 apartaments turístics de Ciutat Vella participen en la campanya per a la millora de la neteja del districte

Publicat el 22/04/2014

La campanya, que fins ara estava adreçada només a comerços i ciutadans, vol ara també implicar la població turística, amb forta presència al districte de Ciutat Vella, en el manteniment de la neteja dels carrers.

L'Ajuntament de Barcelona porta a terme, des d'octubre de l'any passat, una campanya de sensibilització ambiental per la millora de la neteja dels carrers de Ciutat Vella. Fins ara, les accions fetes en aquesta campanya s'han adreçat als habitants i als comerços del districte. Però a partir d'aquesta Setmana Santa també rebran informació els turistes que facin estada en un dels 140 apartaments turístics que participen en la campanya a través d'Apartur, l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona.

I és que a les cuines d'aquests apartaments es podrà trobar una peça informativa, personalitzada i en diversos idiomes, amb la ubicació concreta de l'apartament i amb indicacions sobre quin sistema de recollida de residus cal seguir: contenidors, recollida pneumàtica o recollida porta a porta. En les peces informatives s'inclou un mapa de la zona on se senyalitzen els contenidors o bústies properes i les principals vies d'accés. També s'informa sobre com portar a terme correctament la recollida selectiva i què cal separar i dipositar de forma diferenciada.

Amb aquesta actuació es vol implicar la població turística, amb forta presència al districte de Ciutat Vella, en el manteniment de la neteja dels carrers.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari