MediAmbient
Nou recurs de La Fàbrica del Sol "L'Electricitat a Règim"

Publicat el 30/07/2012

Ja tens a la teva disposició el nou recurs de La Fàbrica del Sol "L'Electricitat a Règim" per estalviar energia a casa. Podràs auditar el consum elèctric de la teva llar i reduir-lo d'una forma útil i divertida.

Nou Recurs: L'Electricitat a Règim.

Ja tens a la teva disposició el nou recurs de La Fàbrica del Sol, L'Electricitat a Règim, una dieta d'idees per estalviar energia a casa! Podràs auditar el consum elèctric de la teva llar i reduir-lo d'una forma útil i divertida.

De què us servirà?
Coneixereu la vostra factura elèctrica, identificareu i mesurareu quins són els aparells que consumeixen més electricitat, us replantejareu com feu servir els recursos...
...I tot això us permetrà...
... reduir el consum!!
...estalviar diners!!
...contribuir a cuidar el que ens dóna vida, La Terra!

Per a qui és?
Qualsevol família, llar o entitat pot gaudir del L'ELECTRICITAT A RÈGIM!
L'ecoauditoria està pensada per a grans i petits.

Què es necessita?
· Guia "L'ELECTRICITAT A RÈGIM!"
· Fitxes de treball
· Mesurador elèctric
· Guies i documents de consulta relacionats amb l'estalvi i l'eficiència energètica
· Calculadora
· Llapis
· Mans, cervell i cor

Més informació:
La Fàbrica del Sol
Actualització: 26/07/2012

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari