MediAmbient
5-6/11: Barcelona, seu de l'EIP Water Conference 2014

Publicat el 03/11/2014

La cita preveu reunir més de 400 experts per a posar en comú reptes i solucions a les problemàtiques de l'aigua, i la participació online de 2.000 persones en l'esdeveniment.

EIP Water Conference 2014 pretén impulsar el desenvolupament de solucions innovadores per afrontar els principals reptes en el món de l'aigua, contribuir a la creació de treball i al creixement econòmic, donant suport a les polítiques establertes per a la gestió de l'aigua.

Comptarà amb l'assistència de representants d'administracions públiques, centres de recerca, empreses tecnològiques i innovadores de l'aigua, organitzacions no governamentals i ciutadania en general.

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans - Hàbitat Urbà, a través de Barcelona Cicle de l'Aigua SA (BCASA), participa en l'organització d'aquesta conferència.

Consulta aquí el programa de conferències i visites:

http://www.eip-water.eu/eip-water-conference-2014-5-6-november-barcelona

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari