MediAmbient
Es redueixen un 30 per cent les queixes dels veïns a les nits del Poblenou

Publicat el 17/11/2014

Les darreres dades apunten que aquest estiu s'han assolit els millors indicadors en prevenció i seguretat dels darrers 4 anys, quan es va iniciar el projecte. Davant d'això, l'any que ve es repetirà el conveni entre l'Ajuntament i els locals d'oci de la zona.

Un 30 per cent menys de trucades dels veïns al 092 per molèsties de persones en espai públic durant la nit i un 50 per cent menys de queixes relacionades amb la neteja. Són dues de les dades del Pla d'Actuació Integral del triangle Lúdic del Poblenou, engegat per l'Ajuntament, que evidencien una millora de la convivència a la zona.

Es tracta d'un pla que s'aplica a l'estiu per avaluar indicadors de seguretat, convivència, neteja i veïnatge, entre altres punts. L'àmbit d'actuació són els barris del Parc i la Llacuna i el Poblenou del districte de Sant Andreu.

El regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, assenyala que la valoració del pla és "molt positiva" per part de tots els implicats. "Els indicadors demostren que quan es treballa de manera transversal i amb un mateix compromís de coresponsabilitat entre l'administració i el sector privat, s'assoleixen bons resultats", segons detalla.

De fet, els locals d'oci i l'Ajuntament s'han compromès a signar un nou conveni de col·laboració fins el desembre del 2015, per tal de continuar millorant la convivència entre els veïns i els espais nocturns d'oci.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari