MediAmbient
Obertes les inscripcions per a la Convenció Internacional de Roses "Barcelona Rose Convention"

Publicat el 22/01/2014

Certamen internacional entorn al coneixement de les roses i la seva aplicació en espais públics i privats d'arreu del món, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes de l'11 al 14 de maig, amb la presència de destacats experts del sector. El termini d'inscripcions finalitza el 24 d'abril de 2014.

Barcelona acollirà, del 12 al 14 de maig del 2014 (ambdós inclosos), la Convenció Internacional de Roses, Convenció Regional de la World Federation of Rose Societies. El lema de la Convenció és "Roses in the Sun", ja que els temes a tractar se centraran en els climes mediterranis especialment. La trobada, dirigida als membres de la World Federation of Rose Societies, així com als professionals, aficionats i amics de les roses en general, coincidirà amb la 14a edició del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona.

La Rose Convention és una reunió d'abast europeu dedicada al coneixement de les roses, un fòrum d'intercanvi i posada al dia dels coneixements al voltant del món de la rosa, com també de divulgació dels estudis sobrehibridadors locals i l'aplicació de les roses en espais públics i privats.

La Convenció, que s'emmarca en el recorregut internacional d'esdeveniments relacionats amb les roses, convertirà la nostra ciutat en la capital mundial de les roses aquest 2014.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Barcelona, City of Roses

Notícies relacionades

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari