MediAmbient
La guia del Roserar de Cervantes, en línia

Publicat el 22/04/2014

Ja podeu consultar la guia del Roserar del Parc de Cervantes, on trobareu informació sobre la història, geografia i botànica d'un dels jardins temàtics més concorreguts de la ciutat.

Conegut sobretot per ser l'escenari del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, el Roserar del Parc de Cervantes és un dels jardins temàtics més concorreguts de la ciutat, i ara teniu disponible en línia una guia per no perdre detall de la història, geografia i botànica d'aquest indret de la ciutat.

A la Obrir document PDF guia del Roserar de Cervantes trobareu un plànol amb la situació de la seva col·lecció floral, així com informació i fotografies dels seus dos grans grups de roses: les botàniques i les híbrides.

També hi trobareu un apartat dedicat al perfum de la rosa, un altre sobre les noves tendències en roses, i fins i tot descobrireu la importància del nom de la rosa.

Destaca, a la part final de la guia, un petit especial sobre el Concurs Internacional de Roses Noves on, a banda d'informació sobre el concurs, trobareu un llistat gràfic de les guanyadores del "Premi especial Barcelona al roser més destacat" de totes les edicions fins al 2013 i de les guardonades coma "Rosa ciutadana", del 2010 al 2013.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari