MediAmbient
Barcelona obté la puntuació més alta en les deliberacions de Capital Ambiental Europea 2012 - 2013

Publicat el 22/10/2010

Barcelona ha obtingut la millor valoració tècnica en les deliberacions finals per distingir la Capital Ambiental Europea per als anys 2012 i 2013, amb una puntuació de 168,3 sobre 200, per sobre de les altres ciutats finalistes, però finalment s'ha imposat la candidatura de Vitòria i Nantes.

Una delegació de representants de l'Àrea de Medi Ambient liderats per la Cinquena Tinent d'Alcalde de Medi Ambient, Imma Mayol, ha defensat aquesta setmana la candidatura al jurat de la Comissió Europea, posant l'accent en les línies d'actuació impulsades per fomentar una ciutat més sostenible i ambientalment responsable. La delegació ha traslladat les seves felicitacions, en nom de la ciutat de Barcelona, a les dues ciutats guardonades amb el reconeixement de Capital Ambiental Europea per als anys 2012 i 2013.

La Capitalitat Ambiental Europea és un guardó que reconeix la ciutat escollida pel seu compromís i pel conjunt de polítiques i accions en relació a la millora del medi ambient. Entre els indicadors mesurats pel jurat de la Comissió Europea per avaluar les opcions de cada candidatura hi ha hagut la contribució local a la lluita contra el canvi climàtic, el transport local, els espais verds urbans, l'ús sostenible del sòl, la natura i biodiversitat, la qualitat de l'aire local, la contaminació acústica, la producció i gestió dels residus, el consum d'aigua, el tractament de les aigües residuals i la gestió ambiental de l'ajuntament.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari