MediAmbient
El Cap d'Any barceloní aconsegueix atraure 70.000 assistents a Montjuïc

Publicat el 01/01/2014 a les 15:15 h. - Meritxell Doncel -

Era el primer cop que la ciutat celebrava un espectacle de benvinguda a l'any nou a la Font Màgica de Montjuïc.

Vídeo 'Balanç de Cap d'Any'

Més de 70.000 persones! Les xifres d'assistència han superat les expectatives posades sobre el primer cap d'any barceloní que se celebrava a la Font Màgica de Montjuïc, amb un espectacle molt vistós, ideat per la Fura dels Baus.

Un cop repartides 20.000 bosses de raïm i 42.000 gots de plàstic, els 45 minuts de foc, música i color van donar per molt i la celebració va acabar sent tot un èxit.

"La resposta de la gent ha estat molt positiva i ha tingut molt ressò en l'àmbit internacional. Era un repte difícil però Barcelona ha sabut oferir creativitat i talent", ha destacat la tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, que ha assegurat que aquest esdeveniment anual tindrà continuïtat a la ciutat.

Unes hores després, una seixantena d'efectius del dispositiu especial de neteja van recollir un total de dues tones de vidre i una tona i mitja de brossa.
D'altra banda, el dispositiu especial de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra va funcionar correctament, sense incidents destacables. En total, hi havia 400 agents desplegats per tota la ciutat, amb un dispositiu específic a l'entorn de l'avinguda de la Reina Maria Cristina.

A més, el metro ha donat servei durant tota la nit. De fet, les 8 línies i 139 estacions de la xarxa de metro han funcionat des de les cinc del matí de dimarts, 31 de desembre, i acabaran el servei aquest dimecres, 1 de gener, a les dotze de la nit, oferint 43 hores de servei sense interrupció.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:El Cap d'Any barceloní aconsegueix atraure 70.000 assistents a Montjuïc

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari