MediAmbient
Tot el material didàctic "Fés de casa teva un jardí", edició 2010-2011

Publicat el 21/12/2011

Consulta el material didàctic "Fés de casa teva un jardí" de l'edició 2010-2011. Trobaràs els apunts de cadascuna de les sessions dels tallers celebrades en la temporada.

Programa dels tallers

LES BULBOSES
Narcisos, tulipes o jacints estan adormits, reposant i preparant-se per florir a la primavera. Per això ara és el moment de plantar-ne.

ORNAMENTS NADALENCS
Donar un toc nadalenc a casa amb fulles, branques o flors és el que us animem a fer en aquesta trobada.

ROSERS
Aprendreu a fer esqueixos i a saber què cal fer per gaudir d'una floració espectacular.

HORT DOMÈSTIC
Els tomàquets o les albergínies també es poden cultivar en un test. En aquest taller aprendreu de quina manera poden compartir espai al balcó o a la terrassa de casa amb les plantes de flor.

CULTIU EN TEST
Si voleu saber com omplir de plantes i flors el balcó, la terrassa o el pati, veniu a descobrir tots els secrets que el cultiu en test amaga.

BONES PRÀCTIQUES JARDINERES
Si fem rimar jardineria amb ecologia treballarem a favor de la natura i ella ens recompensarà entrant a casa amb tot el seu esplendor.

REPRODUCCIÓ PER ESQUEIX
Descobrireu una manera ràpida, senzilla i econòmica de reproduir les plantes que més ens agraden i aprendreu com fer-ho perquè sigui un èxit.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari