MediAmbient
Troba el teu punt verd!

Publicat el 19/05/2011

A la xarxa de punts verds de la ciutat – mòbils, de barri, de zona o escolar - els ciutadans poden dipositar amb comoditat una gran varietat de residus, materials i objectes que ja no utilitzen per al seu corresponent reciclatge, d'una manera fàcil i gratuïta. Tots els objectes que es dipositen a la xarxa de punts verds són degudament separats segons tipus de material i destinació per al reciclatge. Hi podem portar residus reutilitzables (com ara ampolles de cava, roba i calçat o cartutxos de tòner), residus reciclables (ferralla domèstica, electrònica, aparells de televisió, olis de cuina, entre d'altres), o residus especials (aerosols i espais, bateries de cotxes, piles, fluorescents, etc...). Als punts verds de zona, a més, s'hi poden dipositar residus de grans dimensions. I els punts verds escolars són instal·lacions que, a més, incorporen espais de divulgació per a l'adopció d'hàbits respectuosos amb el medi ambient, especialment destinat a centres educatius o d'altres organitzacions.

Si aprofitem aquestes instal·lacions municipals al nostre abast permetrem donar nova vida als objectes en desús de la nostra llar, convertint els residus en matèria primera, amb el consegüent estalvi ambiental.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari