MediAmbient
L'Agenda 21 Escolar celebra la cloenda del curs vigent

Publicat el 10/06/2013

A la jornada, que se celebra dimarts 11 de juny, els centres d'educació infantil i primària que formen part de la xarxa d'escoles de l'A21E de Barcelona compartiran un matí carregat d'activitats.

Un any més, l'Agenda 21 Escolar celebra la cloenda del curs vigent. Enguany, la jornada se celebra dimarts 11 de juny als jardins del Teatre Nacional de Catalunya i aplegarà més de 480 persones de més de 60 centres educatius.

En aquest sentit, els centres d'educació infantil i primària que formen part de la xarxa d'escoles de l'A21E de Barcelona compartiran un matí carregat d'activitats per a totes les edats, amb la música com a eix conductor. A més, com a novetat d'aquest any, l'alumnat de cicle superior podrà participar en un intercanvi d'experiències i explicar alguna acció o activitat relacionada amb el projecte d'aquest curs de l'A21E.

Durant la jornada, els centres educatius adscrits a la xarxa municipal Agenda 21 Escolar lliuraran la memòria dels projectes d'educació ambiental duts a terme en cada centre, on es recull una avaluació de l'assoliment dels objectius i els compromisos ambientals establerts. Aquesta memòria es lliurarà al regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans,Joan Puigdollers, qui estarà acompanyat per representants del Consorci d'Educació i Agbar.

El Programa Agenda 21 Escolar de Barcelona és una iniciativa dirigida a les escoles, que actua d'acord amb l'Agenda 21 de la ciutat de Barcelona. Fou dissenyat l'any 2000 i va iniciar la seva implementació l'any 2001, de manera que porta 12 cursos funcionant. A través del programa les comunitats educatives s'impliquen a diagnosticar, aportar solucions i assumir compromisos per a fer una ciutat més sostenible, començant pel seu entorn immediat, l'escola.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari