MediAmbient
Consulta el dia de recollida de mobles i trastos vells del teu carrer

Publicat el 16/05/2013

Cada carrer de Barcelona té assignat un dia fix: només cal que, el dia que toca, deixis els mobles i els trastos davant de la porteria de casa entre les 20 i les 22 hores. Aquest servei gratuït és únicament per als ciutadans particulars.

El servei de recollida de mobles i trastos vells ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers. Per això, és important deixar els mobles el dia de la setmana que toca al nostre carrer.


Quin tipus d'objectes es recullen: sofàs, portes, mobles, cadires, caixes i llistons de fusta, persianes o joguines trencades, entre d'altres.
Quins no es recullen: runa, sanitaris o objectes similars, si s'han fet obres a l'habitatge. En cas de neveres, frigorífics o aparells d'aire condicionat amb components de CFC, cal utilitzar el punt verd per tal de protegir el medi ambient, ja que el CFC (clorofluorocarboni) és un element molt perjudicial per a la capa d'ozó.


Sistema de pagament
També hi ha un servei de pagament que s'encarrega de la recollida de mobles i trastos vells a domicili en menys de 36 hores.
Si necessites aquest servei, només has de trucar al 900 226 226 i es concretarà el dia i l'hora en què es passarà a fer la recollida dels mobles i els trastos a domicili. Recorda que el servei funciona de dilluns a divendres.


Aquest servei el poden utilitzar els comerços, les oficines i els petits industrials. També el poden demanar els particulars que no puguin esperar-se al dia que toca fer la recollida de mobles i trastos al seu carrer.


Persones amb dificultats

Totes les persones amb qualsevol tipus de disminució, ja sigui psíquica o física, que no tinguin ningú que els pugui ajudar a baixar els mobles al carrer poden demanar que els recollim gratuïtament a casa seva. Cal acreditar la disminució amb el certificat de disminució de la Generalitat.

Per saber quin dia de recollida té el teu carrer, consulta-ho al Portal de Tràmits

Per saber-ne més d'aquest servei clica aqui

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari