MediAmbient
Consulta els relats del concurs de relats i micro-relats del concurs Renova els teus llibres

Publicat el 20/04/2012

En el marc del mercat d'intercanvi de llibres, Renova els teus llibres, aquestes són les creacions que ens heu presentat. Les creacions presentades entren en un sorteig de més cultura. Les millors creacions guanyaran bonus per la Filmoteca de Catalunya, un carnet Tr3C o un e-book. En el PDF adjunt consulta totes les candidatures presentades.

Bases del concurs:

Com participar en la creació de microrelats?

A cada punt d'intercanvi hi trobareu una paraulatresor, que serà la inspiradora del microrelat. Aquesta paraula estarà ben a la vista o al darrere d'una prova sorpresa que amaga un petit repte ambiental. Esbrineu-ho al vostre punt d'intercanvi!

El relat, d'un màxim de 200 paraules, ha de contenir la paraula en qüestió. Si visiteu més punts d'intercanvi, podeu anar afegint les paraules tresor en el mateix relat, multiplicant així la vostra participació en el sorteig per cada paraula inclosa (fins a un màxim de 5).

El microrelat s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic lafabricadelsol@bcn.cat. El dia límit de recepció dels textos és divendres 4 de maig. Els microrelats es penjaran a la webwww.bcn.cat/habitaturba, i estaran linkats a les webs dels districtes, equipaments i entitats que hi participin.

Tots els participants entraran en un sorteig de premis culturals: un e-book, un carnet del 3C i un bonus de 20 sessions per a la filmoteca.

Per aquest motiu cal indicar:

-Nom i cognoms dels participants.
-Correu electrònic de contacte o adreça postal.
-Número de telèfon.
-Nombre de paraules utilitzades.

Més informació:
Fàbrica del Sol:lafabricadelsol@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari