MediAmbient
16/12: Primer Taller de Participació del programa de Superilles pilot a Sants i Hostafrancs

Publicat el 11/12/2014

El dimarts 16 de desembre de 18 a 20.30 h tindrà lloc el primer Taller de Participació del programa de Superilles pilot a Sants i Hostafrancs al Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53).

Al llarg d'aquest taller, els assistents podran informar-se, expressar quin futur s'imaginen pel seu barri i proposar actuacions a desenvolupar. L'objectiu és fer un procés al màxim participatiu possible amb tots els agents que intervenen directa o indirectament en l'àmbit de les superilles: veïns i veïnes, entitats, associacions, equipaments, comerç, etc. S'aborden temes com la inclusió i la cohesió social, l'espai públic, el verd urbà, la qualitat ambiental, la mobilitat, l'energia, l'aigua o els residus.

L'àmbit de les superilles proposades està delimitat pels carrers de Sants, de la Creu Coberta, pl. Espanya, c. de Tarragona i Pg. de Sant Antoni. El programa de superilles pilot convida a participar i col·laborar per re-pensar, re-fer i re-generar el nostre entorn més immediat. La finalitat és reduir la petjada ecològica del territori i millorar la qualitat de vida de les persones.

Mes informació

Cal inscriure's al formulari

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari