MediAmbient
13 de gener: proper taller de participació de les superilles pilot de l'Esquerra de l'Eixample

Publicat el 05/01/2015

El taller de participació de les superilles pilot de l'Esquerra de l'Eixample tindrà lloc el 13 de gener de 18h a 20.30h a l'IES Ernest Lluch. Pren nota i vine!

Dimarts 13 de gener a la tarda té lloc un taller de participació del programa superilles a l'Esquerra de l'Eixample de l'Ajuntament de Barcelona. Àrea de reflexió definida pels límits naturals de les avingudes Diagonal i Tarradellas a la banda muntanya, l'avinguda Tarradellas i el carrer Tarragona al costat Llobregat, la Gran Via a la banda mar i, a la banda Besòs, el carrer Muntaner.

El taller està adreçat als veïns i veïnes, les persones que fan activitats a l'àmbit de les superilles, les entitats i equipaments de l'entorn i totes les organitzacions de la ciutat.

L'objectiu de la trobada és seguir compartint quines accions concretes s'haurien de realitzar per assolir el futur desitjable a les superilles de l'Esquerra de l'Eixample, prioritzar-les i identificar els agents impulsors.

Data: dimarts, 13 de gener de 2015

Hora: de 18.00 a 20.30 h

Lloc: IES Ernest Lluch (Carrer Diputació,15)

Us podeu inscriure a la sessió a través d'aquest formulari. Podeu adreçar qualsevol consulta a la Secretaria Barcelona + Sostenible, enviant un correu electrònic a bcnsostenible@bcn.cat o trucant al telèfon 932562593.

Organitza: Districte de l'Eixample i Hàbitat Urbà, Ajuntament de Barcelona.

A través de la plataforma de coinnovació, via a el Repte superilles Esquerra de l'Eixample, podeu fer les vostres aportacions i propostes per a les superilles Esquerra de l'Eixample.

Més informació del programa de Superilles a Barcelona

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari