MediAmbient
Conferència de Chantal van Ham sobre els valors de la biodiversitat per a la vida urbana

Publicat el 13/11/2013

La conferència de la representant de Programes de la Unió Europea a l'Oficina de Representació Europea de la UICN s'emmarca en la jornada de presentació del Pla del Verd i de la Biodiversitat, dijous 28 de novembre.

La presentació pública del Pla del verd i de la biodiversitat de Barcelona tindrà lloc dijous 28 de novembre a l'Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster de 16 a 20 hores, i permetrà conèixer i debatre entorn aquest instrument estratègic que defineix els reptes, els objectius i els compromisos del Govern municipal en relació a la conservació del verd i de la diversitat biològica, i en relació a com la població coneix el patrimoni natural, en gaudeix i en té cura.

La jornada inclourà una conferència inaugural a càrrec de Chantal van Ham, membre de l'Oficina del Programa Europeu de la IUCN (International Union for Conservation of Nature) a Brussel·les, sota el títol "Els valors de la biodiversitat per a la vida urbana. Una perspectiva internacional".

Chantal van Ham és representant de Programes de la Unió Europea a l'Oficina de Representació Europea de la UICN, i és responsable de les activitats de la UICN en temes de biodiversitat urbana a Europa. Desenvolupa i coordina projectes per a la biodiversitat i la conservació dels ecosistemes de serveis, restauració i valoració, que esdevenen un suport als responsables polítics i les ciutats urbanes europees per trobar solucions basades en la naturalesa per al creixement sostenible, mitjançant la mobilització dels coneixements i les bones pràctiques de la UICN. Abans d'unir-se a la UICN, van Ham va treballar com especialista en finances amb PricewaterhouseCoopers als Països Baixos. És llicenciada en Negocis Internacionals i té el Master en Política Forestal i de Conservació de la Naturalesa.

La jornada de presentació del Pla del verd i de la biodiversitat de Barcelona serà presentada per Joan Puigdollers, Regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans – Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona; Roman Llagostera, Gerent Adjunt de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Barcelona; Vicente Guallart, Arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona; i Antoni Alarcón, president de l'Associació de Professionals del Medi Ambient (APROMA). Comptarà amb l'assistència de professionals experts del sector ambiental, vinculats a la transformació del territori, ecòlegs i biòlegs així com afeccionats.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari