MediAmbient
Comencen les obres de reurbanització de la plaça de l'Assemblea de Catalunya a Sant Andreu

Publicat el 14/11/2013 a les 17:21 h. - Redacció bcn.cat -

Les actuacions inclouen la substitució de la pavimentació existent, la millora de l'enllumenat públic, l'adaptació de la xarxa de sanejament existent, la instal·lació de nou mobiliari urbà i l'adequació de la vegetació existent.

Les obres de reurbanització de la plaça de l'Assemblea de Catalunya, al districte de Sant Andreu, han començat avui. Les actuacions abasten 8.633 metres quadrats, que també inclouen el carrer de les Filipines, i tenen un pressupost aproximat d'1,43 milions d'euros. La previsió és que la plaça tingui una nova imatge l'estiu que ve.

El principal objectiu d'aquesta actuació és convertir aquest àmbit en un espai públic amb una capacitat important per atreure els veïns del barri de la Sagrera. El projecte que es desenvoluparà en aquest espai ha estat fruit d'un ampli procés participatiu en què ha participat intensament l'Associació de Veïns de la Sagrera.

El regidor del Districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, ha mostrat la seva satisfacció "per iniciar aquestes actuacions tan necessàries, que convertiran aquesta plaça emblemàtica del barri de la Sagrera en un espai a l'alçada del que es mereix aquest barri". Blasi ha recordat que el Govern municipal amb el seu nou projecte busca "millorar l'espai i fer-lo molt més agradable per als veïns i aconseguir que esdevingui un autèntic punt de trobada, pas i estada per als veïns".

Així, les actuacions preveuen la substitució de gran part de la pavimentació existent per garantir l'accessibilitat de la plaça. En algunes zones es repararà el paviment existent. Es definiran unes zones d'estada amb paviment de llosa de marbre blanc, a manera de catifa. La part de la plaça que actualment és de sauló continuarà amb el mateix aspecte i es col·locarà paviment de cautxú a la zona de jocs infantil. L'aglomerat asfàltic de color vermell serà el paviment bàsic de tota l'ordenació.

Podeu consultar més informació detallada de les obres en aquesta nota de premsa.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari