MediAmbient
Diverses instal·lacions i habitatges municipals obren portes al públic durant el 48h Open House

Publicat el 23/10/2014

Diversos edificis d'habitatge social del Patronat Municipal de l'Habitatge de Barcelona romandran oberts al públic:

-Habitatges de promoció oficial de Santa Caterina. Edifici de 59 habitatges per a gent gran. Obra dels arquitectes EMTB Arquitectes Associats, S.A. Enric Miralles i Benedetta Tagliabue . Visites programades dissabte de 11 a 13 h.

-Habitatges de promoció oficial del carrer Còrsega, 363 . Edifici de 32 habitatges amb serveis per a gent gran i un CAP. Obra de l'arquitecte Jaume Valor. Visites dissabte de 10 a 13.30 h.

-Habitatges de promoció oficial de Torre Júlia (Via Favència 350) . Edifici de 77 habitatges amb serveis per a gent gran. Obra dels arquitectes Ricard Galiana, Sergi Pons i Pau Vidal . Visites dissabte de 10 a 13h. La visita consistirà en accedir a la coberta (no s'accedirà a l'interior dels habitatges)

Les instal·lacions d'aigua que es podran visitar són:

- Dipòsit de regulació d'aigües pluvials del Parc Joan Miró (C/Diputació cantonada C/Tarragona). Visites dissabte 25 d'octubre . Visites programades a les 9.30h, 11h, 12.30h. En cas de pluja o avís de pluja s'anul·la la sessió per raons de seguretat. Per raons de seguretat no poden accedir-hi menors de 8 anys.

- Clavegueram del Passeig de Sant Joan (davant núm. 91). Visites dissabte 25 d'octubre. Visites programades a les 9.00h, 10.15h, 11.30h, 12.45h. No apte per a menors de 8 anys. És imprescindible vestir amb pantaló llarg, màniga llarga i coll tancat. Calçat pla, tancat i de sola de goma (antilliscant). L'espai no és adequat per a persones amb claustrofòbia o mobilitat reduïda. En cas de pluja o avís de pluja s'anul·la la sessió per raons de seguretat. Visites a càrrec de la Fàbrica del Sol.

- La Font Màgica (plaça Carles Buguigas 1). Visites dissabte 25 d'octubre. Visites en horari de m atí de 10h, 11h, 12h i tarda de 18h, 19h i 20h. Per raons de seguretat no poden accedir-hi menors de 16 anys.

L'equipament d'educació ambiental de La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1) oferirà dissabte 25 d'octubre visites de 10 a 14 h i de 16 a 19 h (visites guiades a les 10.30, 11.30, 12.30 i 17.30 h, segons l'afluència de públic).

Altres instal·lacions visitables seran

- Central de Generació d'Energia Barcelona - Sud (Carrer Núm 2, Zona Franca). Obra de Joan Forgas Arq. Visites dissabte i diumenge de 11 a 14 h

- Torres Venecianes: Avda. Maria Cristina / Pl. Espanya. Obra de Ramon Reventós i Farrarons. Visites Dissabte i diumenge matí / tarda.

- Pavelló Mies van der Rohe (Francesc Ferrer i Guàrdia 7). Obra de Mies Van der Rohe (1929); Cirici- Ramos-Solà-Morales (1986). Visites dissabte i diumenge a les: 11, 12, 13, 16, 17 i 18h. Realització de visites guiades amb reserva nominal prèvia al 93 423 40 16.

- Torre del Baró. Carretera Alta de les Roquetes 328. Visites dissabte de 11 a 14 h.

més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari