MediAmbient
Campanya informativa al mercat de Sant Martí de Provençals per a la millora de la gestió dels residus

Publicat el 30/09/2014

La campanya, que es realitzarà del 6 al 17 d'octubre, està adreçada als paradistes del mercat per fomentar la correcta separació dels residus, en especial els de matèria orgànica.

Del 6 al 17 d'octubre es durà a terme una nova campanya informativa al mercat municipal de Sant Martí de Provençals, per impulsar la millora de la gestió dels residus i avançar cap a una ciutat més sostenible. Es disposarà de promotors ambientals, que tindran la funció de donar informació detallada a tots els agents implicats en la separació i gestió dels residus, així com de portar un seguiment del desenvolupament de la campanya. Impulsada per l' Institut Municipal de Mercats, amb el suport de l'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans - Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

La campanya està adreçada als paradistes del mercat per fomentar la correcta separació dels residus, i en especial els de matèria orgànica.

L'objectiu d'aquesta campanya és continuar amb la millora de la recollida selectiva als mercats municipals, intentant reduir el percentatge actual d'impropis a la fracció orgànica recollida per sota del 7%, augmentar els coneixements sobre la gestió de residus i fomentar la participació dels diferents agents de cada mercat en la millora de la correcta separació de la fracció orgànica.

Durant els anys 2008 i 2009 es van endegar campanyes informatives sobre la correcta gestió dels residus als mercats municipals. Gràcies a la col·laboració de totes les parts implicades, els resultats van comportar una reducció important dels impropis presents en la fracció orgànica, la recollida selectiva del cartró i la gestió diferenciada de les restes de gel.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari