MediAmbient
Apreneu a plantar hortalisses!

Publicat el 25/04/2013

El proper diumenge 5 de maig se celebra un nou taller de 'Fes de casa teva un jardí', el tema del qual serà "Les hortalisses i les plantes acompanyants" i es plantarà un enciam i un cibulet.

Nou taller en el marc del programa "Fes de casa teva un jardí". El proper diumenge 5 de maig, l'Hort Masia Can Mestres acull el taller "Les hortalisses i les plantes acompanyants", en què es treballarà amb la tècnica del transplantament de planter i plantació.

En aquest sentit, el planter serà d'enciam i la planta acompanyant serà un cibulet. Totes dues es plantaran en una petita jardinera.

A més, durant el taller es mostraran diferents maneres de cultivar un petit hort a casa: taules de cultiu, jardineres, testos, sacs de cultiu, etcètera, així com quins són els substrats adients. També s'explicarà com fer cultiu d'hort ecològic i quin planter podem fer servir ara o quines associacions de plantes són les més adients.

Podeu consultar els tallers d'aquest trimestre de 'Fes de casa teva un jardí' en aquesta notícia, o bé el programa sencer de 2013 amb materials didàctics dels tallers en aquesta altra notícia.

També podeu veure el vídeo de BTV sobre el taller anterior: "Les flors comestibles".

Inscripcions i informació per als tallers de 'Fes de casa teva un jardí':
Podeu adreçar-vos a La Fàbrica del Sol via mail a lafabricadelsol@bcn.cat o per telèfon al 932 564 431.
Les inscripcions s'obren quinze dies abans de la realització del taller (de dimarts a divendres), els matins de 10 a 14 hores. El preu per a un sol taller és de 5€ i per al bloc trimestral de 3 tallers és de 10€.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari