MediAmbient
Sarrià-Sant Gervasi estrena els nous Jardins Doctor Roig i Raventós

Publicat el 18/08/2014 - Albert Burjachs -

El districte de Sarrià-Sant Gervasi estrena els nous Jardins de Doctor Roig i Raventós, a la cruïlla entre el carrer Ganduxer i el carrer de Dalmases, que s'han renovat i s'ha millorat l'accessibilitat, la il·luminació, la vegetació i elements urbans.

En la renovació dels jardins s'han eliminatt les escales i s'ha fet un nou accés pel carrer de Ganduxer a cota amb la vorera. A més, s'ha treballat el disseny dels nous jardins per generar un itinerari amable en travessar-lo en diagonal entre Ganduxer i Dalmases i perquè siguin utilitzats no només com a lloc d'estada sinó també de pas.

També s'han instal·lat uns nous jocs infantils per a totes les edats, al costat nord-est, protegit del carrer i l'aixopluc de vegetació, i es manté l'espai per a gossos també al costat nord-oest dels jardins.

Pel que fa al llac central, un element d'aigua característic d'aquests jardins, s'ha mantingut i se n'ha refet el fons i s'ha reparat la instal·lació i sistema de depuració.

Fruit d'un procés participatiu

La configuració dels nous Jardins Doctor Roig i Raventós es va treballar en un grup de treball creat al juliol de 2012 i format per 26 veïns de l'entorn dels jardins, el responsable de projecte del Col·legi de Metges, l'arquitecte i director de les obres tant de l'aparcament com del jardí, i responsables del Districte.

Els acords d'aquest grup de treball van ser la base per a la redacció del projecte executiu de l'obra de renovació dels Jardins de Doctor Roig i Raventós, que ara es tramitarà per a la seva aprovació i posterior exposició pública.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari