MediAmbient
El BioBlitz BCN 2013, un èxit

Publicat el 08/05/2013

L'edició d'enguany del BioBlitz BCN, celebrada els dies 19 i 20 d'abril, va congregar més de 800 persones al Parc del Laberint.

Els amants de la natura van tenir la seva cita anual amb BioBlitzBCN, que va celebrar la seva quarta edició els dies 19 i 20 d'abril al Parc del Laberint d'Horta. Les jornades de recerca sobre la flora i
 la fauna de la ciutat, on poden participar totes aquelles persones interessades en la natura urbana, un cop més van ser tot un èxit, tant pel que fa a les activitats del programa com a les activitats complementàries.

Així ho diuen les dades i el bon ambient que es va respirar durant els dos dies al Parc del Laberint. Més de 800 participants, 1046 places ofertes, 10 escoles participants, 47 itineraris, 16 activitats complementàries, 36 experts i voluntaris són només algunes de les xifres de l'edició d'enguany.

Pel que fa a les espècies trobades, en total són 443, de les quals 220 corresponen a artròpodes que s'han d'acabar de classificar.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari