MediAmbient
Convocatòria de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle "Música als Parcs" 2013

Publicat el 15/03/2013

La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de quatre músics, des de solistes fins a quartets, cantants o intèrprets de qualsevol instrument. Tots els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys. Podeu enviar les vostres propostes fins al 19 d'abril.

Voleu participar en la propera edició del cicle "Música als Parcs"? A continuació us expliquem com ho heu de fer.

Bases
La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de quatre músics, des de solistes fins a quartets. Els participants poden ser cantants o intèrprets de qualsevol instrument, sempre i quan siguin majors de 16 anys i menors de 35 en el període de durada del cicle (nascuts entre l'1 de juny de 1978 i l'1 de juny de 1997). En el cas de músics estrangers, cal que disposin de NIE i permís de treball vigent.
La selecció anirà a càrrec d'un jurat qualificat, la composició del qual es farà pública oportunament en aquest mateix web. Se seleccionaran un total de 19 formacions, 9 de música clàssica i 10 de jazz, cadascuna de les quals farà 2 concerts.

Els concerts de "Música als Parcs" 2013 tindran lloc de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona. L'organització no aportarà cap mena de sistema de so, amplificador ni instrument, llevat de piano en el cas que així s'indiqui. A cada escenari hi haurà presa de corrent disponible.

La remuneració establerta a percebre és de 200€ per concert per a solistes i de 140€ per intèrpret i concert per a formacions fins a quartets.

Què cal presentar?
- Currículum de l'artista/formació i de cadascun dels músics que la componen
- Còpia del DNI / NIE de cadascun dels músics
- El repertori que s'interpretarà, d'una hora de durada, sense intermedi
- Un enregistrament d'almenys 10 minuts de durada d'algunes de les peces del repertori interpretades per la mateixa formació que es presenta. Si són seleccionats no es podrà canviar la formació

La proposta serà vàlida només si es presenta tota la documentació requerida i, si el jurat ho creu convenient, es farà una audició amb els intèrprets seleccionats.
Musicat gestionarà la contractació dels músics en els casos que calgui, incloent-hi l'alta corresponent a la Seguretat Social, en el règim d'artistes, per als dies de les actuacions.

Podeu presentar les vostres propostes fins al divendres 19 d'abril de 2013 a les 14.00 h.

Com presentar la documentació?
Presencialment o per correu ordinari a :
Ajuntament de Barcelona
Registre de Medi Ambient i Serveis Urbans
C/Torrent de l'Olla, 218-220, 4t pis
08012 Barcelona

Per correu electrònic a musicaparcs@bcn.cat

El resultat de la selecció es publicarà el dijous 9 de maig de 2013 al web www.bcn.cat/mediambient.

Per a qualsevol aclariment i informació complementària, podeu consultar el web www.bcn.cat/mediambient o enviar un correu electrònic a musicaparcs@bcn.cat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari