MediAmbient
Inauguració del Parc de les rieres d'Horta

Publicat el 16/07/2013

Dissabte, 20 de juliol 2013 · Jornada de Portes Obertes al Dipòsit d'Aigües Pluvials i al nou Parc de Neteja, d'11 a 13 h. · Activitats lúdiques i festives per a totes les edats, de 10 a 14 h.

El Parc de les rieres d'Horta està ubicat a l'Avinguda de l'Estatut, a la zona per on passava l'aigua dels torrents que baixaven de Collserola i on, més avall, es formava l'antiga riera d'Horta, el curs d'aigua més important del sistema hidrogràfic del pla de Barcelona.

El Parc de les rieres d'Horta, que es crea com a espai públic per a diversos usos lúdics i tot tipus d'usuaris, ocupa 4 hectàrees i s'ha creat damunt d'un dipòsit d'aigües pluvials (amb capacitat d'emmagatzematge de 75.000 metres cúbics d'aigua) i d'un important parc de neteja.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari