MediAmbient
Barcelona participa al congrés sobre estratègies locals de sostenibilitat i smart cities

Publicat el 08/04/2014

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, presenta dimarts 8 d'abril les accions i estratègies de Barcelona en clau de sostenibilitat en el Congrés-Fira ICLEI Global Town Hall @ Metropolitan Solutions, que se celebra a la ciutat alemanya de Hannover.

Dimarts 8 d'abril, el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, participa al Congrés-Fira ICLEI Global Town Hall @ Metropolitan Solutions sobre estratègies locals de sostenibilitat i smart cities, que se celebra a la ciutat alemanya de Hannover. El regidor presentarà les accions i estratègies de Barcelona en clau de sostenibilitat, amb el Pla del Verd i de la Biodiversitat de Barcelona i les actuacions en favor de la renaturalització de la ciutat com unes de les línies centrals d'actuació. Puigdollers participa en representació de la ciutat en aquest congrés organitzat per ICLEI, la xarxa de governs locals per la sostenibilitat, que fomenta l'intercanvi de bones pràctiques, coneixement i d'innovació entre líders i representants del món local.

El Congrés-Fira ICLEI Global Town Hall @ Metropolitan Solutions, que se celebra del 7 a l'11 d'abril, abordarà, a més del verd urbà i la biodiversitat, temes relacionats amb l'avanç cap a ciutats més sostenibles i intel·ligents com la gestió local del cicle de l'aigua, la compra i contractació sostenible, les accions d'adaptació al canvi climàtic, l'edificació sostenible, la qualitat de l'aire en entorns urbans, l'autosuficiència energètica, l'ecomobilitat, o la seguretat de la gestió de les dades en els sistemes smart.

En aquesta edició s'espera la participació de representants de més de 70 ciutats procedents de més de 30 països de tot el món.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari