MediAmbient
Rosa Deulofeu dóna nom als jardins de la illa Bayer

Publicat el 08/10/2014

Els jardins situats a l'interior de la illa de l'Eixample situada entre els carrers París, Còrsega, Viladomat i Calàbria, portenn el nom de Rosa Deulofeu.

La coneguda Illa Bayer ha trobat nom pel seu espai verd de 3.500 metres quadrats: Rosa Deulofeu, divulgadora del missatge cristià i compromesa amb la joventut cristiana. Els jardins estan dividits en tres zones diferents: vegetació, bancs amb ombra i infantil, on els nens hi poden jugar.

La iniciativa es va aprovar al ple municipal del districte de l'Eixample. El motiu de la seva tria és el fort interès i activisme social cap als joves i infants que Rosa Deulofeu va demostrar des de la vessant cristiana. Va treballar amb fundacions i entitats com el Moviment de Centres d'Esplais Cristians , del qual va arribar-ne a ser presidenta, o la Fundació Pere Tarrés . Posteriorment es va incorporar a la delegació pastoral de joventut de l'Arquebisbat de Barcelona.

Va morir fa deu anys a causa d'un càncer de pulmó. Pels que la recorden, el que destacava d'ella era la seva capacitat de crear ponts, escoltar els altres, cuidar les persones, i la contínua cerca interior de les seves arrels cristianes.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Rosa Deulofeu dóna nom als jardins de la illa Bayer'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari