MediAmbient
Sorteig de 4 parcel·les dels horts urbans de Gràcia

Publicat el 22/02/2013

Sorteig per la cessió d'ús de 4 parcel·les del projecte Horts Urbans ubicats al districte de Gràcia: 1 parcel·la de l'hort de Turull (pg Turull, 10) i 3 parcel·les de l'hort de l'Avi (Torrent del Remei, s/n). Inscripcions de l'1 al 15 de març.

Sorteig per la cessió d'ús de 4 parcel·les del projecte Horts Urbans ubicats al districte de Gràcia: 1 parcel·la de l'hort de Turull (passeig Turull, 10) i 3 parcel·les de l'hort de l'Avi (Torrent del Remei, s/n). També té per objecte l'elaboració d'una llista d'espera oficial i general, per cobrir possibles renúncies o baixes.

Les parcel·les seran adjudicades mitjançant sorteig públic entre la llista d'admesos. Després del sorteig, els agraciats, per rigorós ordre, triaran quin dels dos horts prefereix. En cas que algú dels agraciats no quedés satisfet, passaria a encapçalar la llista d'espera general.
El reglament de règim intern de funcionament del projecte Horts Urbans es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període d'inscripció.

Condicions per accedir-hi
Viure al districte de Gràcia.
Tenir 65 anys o més en el decurs de l'any 2013.
Estar capacitat pel treball agrícola.
Fer la sol·licitud formal dintre del període especificat més avall.
No conviure en el mateix domicili amb algun altre sol·licitant
del mateix concurs.
No haver estat anteriorment adjudicatari ni conviure-hi.

Període i lloc d'inscripció
De l'1 al 15 de març de 2013 a l'OAC del Districte de Gràcia
(plaça de la Vila de Gràcia, 2).
Documents a presentar
Instància de sol·licitud
Certificat de convivència (el lliura la mateixa OAC)
DNI i fotocòpia pels dos costats
Llista d'admesos i període de reclamacions
Es farà pública el 19 de març de 2013 al tauler d'anuncis de l'OAC.
S'obrirà un termini de reclamacions del 19 al 21 de març de 2013.

Sorteig
Es farà el 22 de març de 2013 a les 12 hores a la seu del districte de Gràcia (plaça de la Vila de Gràcia, 2).
Llista d'adjudicataris i període de reclamacions
La llista d'adjudicataris es farà pública el 26 de març de 2013 al tauler d'anuncis de l'OAC. S'admetran reclamacions fins al 28 de març mitjançant instància a l'OAC.


Acte d'adjudicació i de signatures
El dia 11 d'abril de 2013 a les 11 hores tindrà lloc l'acte d'adjudicació i signatures a l'aula del Bosc de Turull (passeig Turull, 10).
A la signatura de documents cal presentar el DNI.

Més informació:
www.bcn.cat/gracia

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari