MediAmbient
AVÍS: Tancament temporal del Laberint Vegetal del Parc del Laberint d'Horta

Publicat el 02/05/2013

El Laberint vegetal del Parc del Laberint d'Horta romandrà tancat al públic per tasques de manteniment els dies 6 i 7 de maig. La resta del parc romandrà obert al públic en els seus horaris habituals.

El Laberint Vegetal del Parc del Laberint d'Horta romandrà tancat al públic per tasques de manteniment el dilluns 6 de maig i el dimarts 7 de maig, de les 7 a les 17 hores. Durant aquests dos dies, es realitzaran treballs de tractaments fitosanitaris als xipresos.

La resta del parc romandrà obert al públic en els seus horaris habituals.

El Parc del Laberint

A banda del famós laberint, el parc conté altres petites delícies per a la vista, la reflexió o el descans. Hi trobem els jardins dels Boixos, que mostren l'art topiari (que forma figures); el Domèstic, que conté una plantació de camèlies; el de les Molses; el Petit Laberint; o el Romàntic, que significativament tanca el seu recinte amb un fals cementiri. Destaca també el canal romàntic, al final del qual hi ha l'Illa de l'Amor.

El Parc del Laberint ocupa els terrenys d'una finca del marquès de Llupià, de Poal i d'Alfarràs, un home molt il·lustrat que va encarregar l'obra a l'italià Domenico Bagutti, qui va treballar-hi fins al 1808. El jardiner francès Delvalet va ser el responsable de les plantacions i un mestre d'obres català, Jaume Valls, en va supervisar els treballs. La família Desvalls va mantenir la propietat de la finca fins als anys 70, quan va passar a mans de l'Ajuntament. Es va inaugurar com a parc públic el 1971. El 1994 se'n va fer una restauració en profunditat que en va transformar la concepció a la categoria de jardí museu.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari