MediAmbient
Vine als Jardins de la Indústria al taller de jardineria "Guarniments nadalencs"

Publicat el 10/12/2014

Aquest diumenge 14 de desembre vine als Jardins de la Indústria al taller "Guarniments nadalencs" i aprendràs com aprofitar els elements de jardineria per a fer bonics guarniments per embellir la teva llar. Les sessions es duran a terme a les 11 i a les 12h. Als Jardins de la Indústria, carrer de la Indústria, 109. Transport públic: Metro L5 Hospital de Sant Pau.

Les restes de poda del jardí ens proporcionen materials variats que poden formar part dels guarniments nadalencs amb que ornamentem casa nostra en aquestes dates. En aquest taller t'expliquem les tècniques i els elements vegetals que podem utilitzar a l'hivern, així com a la resta de l'any.

Branques flexibles d'arbrets i arbustos com abèlia, prunera o tamariu es combinen perfectament amb les d'arbustos i arbrets perennifolis com el boix, el llentiscle o la troana i amb les de coníferes, com avet o xiprer, que donen un toc nadalenc a les composicions. Incorporar-hi alguna branca amb fruits, com les del cirerer d'arboç o el cotoneàster, afegeix color al guarniment. Alguns altres elements que poden acompanyar la composició d'aquests rams també els trobem al jardí, com ara pinyes de diverses mides, fulles de magnòlia o fulles i flors seques.

més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari