MediAmbient
La Ciutadella, el primer parc científic de Barcelona

Publicat el 05/06/2014

Un cicle de conferències proposa una reflexió sobre la tradició científica del Parc de la Ciutadella i la seva evolució en el futur.

El Centre Cultural del Born acull, els propers dijous 5, 12, 26 de juny i 3 de juliol, el cicle de conferències "La Ciutadella, el primer parc científic de Barcelona" coorganitzat pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Zoo de Barcelona.

El cicle proposa una reflexió sobre la tradició científica del Parc de la Ciutadella i la seva evolució en el futur. Rellevants personalitats del món de la cultura i la ciència com Gilles Boeuf, president del Museu d'Història Natural de París; Morten Meldgaard, director del Museu d'Història Natural de Dinamarca; Gerald Dick, director executiu de l'Associació Mundial de Zoos i Aquaris i Ismail Serageldin, director de la nova Biblioteca d'Alexandria, aportaran la seva experiència.

Totes les sessions tindran lloc a les 19 hores dels dies esmentats, al Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12). L'entrada a les conferències és gratuïta, però l'aforament és limitat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari