MediAmbient
Renova la teva roba

De l'11 al 23 de novembre: xarxa de punts d'intercanvi de roba a Barcelona.

Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir I consumir de forma responsable. El que per a tu pot ser un residu, per altres pot ser una oportunitat. Per això, coincidint amb la 5a Setmana Europea per a la Prevenció de Residus et convidem a renovar la teva roba i a revolucionar el teu consum!


També podràs participar en activitats (tallers, xerrades, mostres, espectacles...) relacionades amb consum responsable, creativitat i reutilització de roba i prevenció de residus.

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb els suport de l'Ajuntament.

Què has de saber?
Porta la teva roba al punt d'intercanvi que millor et vagi, n'hi ha per tot Barcelona.
Allà te la canviarem per "renoves" que després podràs intercanviar de nou per la roba que t'agradi més en qualsevol punt de la xarxa.
Consulta els dies de recollida i els d'intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar!

No t'ho perdis!

Sistema d'intercanvi: els "renoves"
Complements i samarretes: equivalen a 1 renova
Pantalons, camises, faldilles, vestits, jerseis i jaquetetes: equivalen a 2 renoves
Roba de vestir, jaquetes grans, conjunts, vestits jaqueta...: equivalen a 3 renoves

Recorda!
· La roba ha d'estar neta, sense forats ni taques ni trencada.
· Es podran portar com màxim 10 peces de roba
· Només roba de vestir. No s'agafaran sabates ni roba interior ni de la llar
· L'organització es reserva el dret a decidir l'acceptació de la roba segons el seu estat
· La roba que no s'accepti cal portar-la al punt verd o al contenidor de Roba Amiga

Tria el teu punt d'intercanvi més proper

I a més a més...
Renova la teva roba és una proposta de consum col·laboratiu i foment de la cultura de l'intercanvi.

Per saber-ne més:
· Als punts d'intercanvi trobaràs informació sobre iniciatives de consum col·laboratiu i intercanvis.
· Vine a la "Taula de debat sobre Bancs del Temps" el dimecres 20 de novembre a les 18:30h al Casal de Barri Can Baró -El Pirineu (C/ Josep Serrano, 59). Organitzen: Associació Salut i Família i Banc del Temps de Can Baró.
· Visita les pàgines web www.intercanvis.net i www.consumocolaborativo.com

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari