MediAmbient
Renovació de la senyalització dels enjardinaments del Parc de la Maternitat de Les Corts

Publicat el 05/06/2014

L'objectiu és reforçar la difusió de conductes de convivència i civisme en aquest singular espai verd del districte.

L'Ajuntament de Barcelona ha dut a terme la substitució de part de la senyalització dels enjardinaments del Parc de la Maternitat de Les Corts, amb l'objectiu de reforçar la difusió de conductes de convivència i civisme en aquest singular espai verd del Districte.

Les 20 noves senyals incorporen nous pictogrames que recorden als usuaris la conveniència d'evitar trepitjar la gespa, el joc a pilota dins dels espais enjardinats o parterres, la recollida de les deposicions dels animals de companyia, i que els gossos han d'anar lligats.

Aquesta acció se suma a les campanyes que impulsa regularment l'Ajuntament de Barcelona per al foment de la tinença responsable d'animals i la correcte recollida d'excrements, així com als tallers d'ensinistrament d'animals que han acollit els Jardins de la Maternitat, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'espai públic i la convivència entre els usuaris dels espais verds.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari