MediAmbient
L'Ajuntament inverteix 10 milions a Nou Barris

Publicat el 26/08/2013 a les 12:40 h. - Redacció Bcn.cat -

S'han dut a terme 225 actuacions per al manteniment de la via pública i 327 intervencions en 53 equipaments municipals a tot el districte.

L'Ajuntament de Barcelona ha invertit els primers sis mesos de l'any 10,3 milions d'euros per al manteniment i la neteja de la via pública i dels equipaments del districte de Nou Barris. Aquestes actuacions tenen com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels veïns.Així, pel que fa al manteniment de la via pública, com ara la reparació de voreres, fitons, millores en la il·luminació, etcètera, l'Ajuntament de Barcelona ha fet una inversió de 308.202 euros en 225 actuacions als carrers del districte.

En el cas del manteniment dels equipaments, s'han dut a terme 327 intervencions en 53 equipaments municipals, que han comptat amb un total de 200.875 euros de pressupost, que han permès millorar aquests equipaments. I pel que fa a la neteja dels carrers i espais enjardinats del districte, s'hi han destinat 6.174.766 euros, mentre que per a la recollida de residus, han estat 3.654.709 euros.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari