MediAmbient
Jornada sobre la rehabilitació de finques a la Barceloneta

Publicat el 18/06/2013

Aquest dijous, 20 de juny, el Centre Cívic de la Barceloneta acull aquesta jornada adreçada a entitats i veïns, on es presentaran les conclusions de la campanya sobre estalvi energètic als habitatges del barri.

El Centre Cívic de la Barceloneta (carrer de la Conreria s/n) acull aquest dijous a les 16 hores la Jornada sobre la rehabilitació de finques a la Barceloneta, adreçada a entitats i veïns.

A la jornada, organitzada en el marc del Pla de Barris pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, es presentarà la Guia de Manteniment i les conclusions de la campanya sobre estalvi energètic als habitatges de la Barceloneta.

Programa
16:00 h Presentació i benvinguda
16:15 h Breu memòria sobre el Programa de Rehabilitació de la Barceloneta
Ponent: Arnau Balcells, arquitecte del Pla de Barris de la Barceloneta
16:45 h Presentació de la Guia de Manteniment
Ponents: Mònica Mateos, directora del Pla de Barris de la Barceloneta, i Arnau Balcells, arquitecte del Pla de Barris de la Barceloneta
17:00 h Les ITE (Inspecció Tècnica d'Edificis)
Ponent: Carles Salvador, cap del Servei de Conservació del Parc d'Habitatges del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat
17:30 h Pausa - cafè
17:45 h Serveis de les Oficines d'Habitatge
Ponent: Pere Isart, director de l'Oficina d'Habitatge de Ciutat Vella
18:15 h Presentació de les conclusions de la campanya sobre estalvi energètic als habitatges de la Barceloneta
Ponents: Marta Salvia Llordés, coordinadora de la campanya per part de La Fàbrica del Sol, i Aniol Esquerra Alsius, tècnic d'Ecoserveis
18:30 h Apunts sobre la política energètica a la Barceloneta
Ponent: Manel Torrent Aixa, director tècnic de l'Agència de l'Energia de Barcelona
18:45 h Intervenció de les entitats veïnals en el marc del projecte Bon veïnatge
19:00 h Cloenda de les jornades
A càrrec de Mònica Mateos, directora del Pla de Barris de la Barceloneta

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari