MediAmbient
Nous treballs de manteniment del ferm a les rondes de Barcelona aquest cap de setmana

Publicat el 18/07/2013

Des de les 15 hores de dissabte 20 de juliol fins a les 10 hores de diumenge 21 de juliol es realitzaran treballs al ferm de la Ronda de Dalt (B-20), entre Vall d'Hebron i Vallcarca, en sentit Llobregat. Durant aquest període el trànsit quedarà totalment tallat als tres carrils sentit Llobregat.

Aquest cap de setmana es realitzaran nous treballs de manteniment del ferm a les rondes de Barcelona. L'actuació d'aquesta setmana es realitzarà des de les 15 hores de dissabte 20 de juliol fins a les 10 hores de diumenge 21 de juliol, a la Ronda de Dalt (B-20), entre els punts quilomètrics 11,400 (Vall d'Hebron) i 9,600 (Vallcarca) en sentit Llobregat. Durant aquest període el trànsit quedarà totalment tallat als tres carrils en sentit Llobregat.

Els vehicles seran desviats per la sortida número 5 (Vall d'Hebron, Montbau, ctra. Arrabassada) i el trànsit transcorrerà pel passeig de la Vall d'Hebron (calçada lateral de la Ronda de Dalt costat muntanya), fins a la incorporació número 6 (Vallcarca, Balmes, passeig de Sant Gervasi).

La circulació en sentit Besòs/Nus de la Trinitat no es veurà afectada per aquestes obres.

Sempre que sigui possible es recomana l'ús d'itineraris alternatius; algunes opcions d' entrada a Barcelona són l'accés per avinguda Meridiana o la Ronda Litoral (B-10).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari