MediAmbient
Sorteig d'espais de cultiu a l'Hort de Collserola a Sarrià per a major de 65 anys

Publicat el 02/12/2013

L'Ajuntament de Barcelona impulsa el sorteig per la cessió d'ús de 10 parcel·les de l'Hort Urbà Collserola. El sorteig està adreçat a residents al districte de Sarrià-Sant Gervasi majors de 65 anys. Inscripcions del 9 al 31 de desembre.

L'Ajuntament de Barcelona inicia el proper 9 de desembre la inscripció per al sorteig de 10 parcel·les de l'Hort de Collserola, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Els horts urbans de la ciutat és un projecte posat en marxa l'any 1997 que permet recuperar espais verds conreables dins l'entorn urbà, i neix especialment com a programa de suport per a persones jubilades residents al barri com a activitat de dinamització i millora de la qualitat de vida.

Objecte
Sorteig per la cessió d'ús de 10 parcel·les a l'hort de Collserola (carrer Comte de Sert, 26-28) ubicades al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i elaboració d'una llista d'espera oficial i general per cobrir possibles renúncies o baixes.
Les parcel·les seran adjudicades mitjançant sorteig públic entre la llista d'admesos.
El reglament de règim intern de funcionament del projecte Horts Urbans es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període d'inscripció.

Condicions per accedir-hi
Viure al districte de Sarrià-Sant Gervasi.
Tenir 65 anys o més en el decurs de l'any 2013.
Estar capacitat pel treball agrícola.
Fer la sol·licitud formal dintre del període especificat més avall.
No conviure en el mateix domicili amb algun altre sol·licitant del mateix concurs.
No haver estat anteriorment adjudicatari ni conviure-hi.

Període i llocs d'inscripció
De 9 al 31 de desembre de 2013 a l'OAC del districte de Sarrià-Sant Gervasi, situada al carrer Anglí, 31 planta baixa.

Documents a presentar
Instància de sol·licitud
Certificat de convivència (el lliure la mateixa OAC)
DNI i fotocòpia pels dos costats

Llista d'admesos
És farà pública el 8 de gener de 2014 al tauler d'anuncis de l'OAC.
S'obrirà un termini de reclamacions del 8 al 10 de gener de 2014.

Sorteig
És farà el 14 de gener de 2014 a les 11 hores a la seu del districte de Sarrià-Sant Gervasi, situada a la plaça del Consell de la Vila, 7.

Llista d'adjudicataris
La llista d'adjudicataris es farà pública el 17 de gener de 2014 al tauler d'anuncis de l'OAC. S'admetran reclamacions fins el 20 de gener de 2014 mitjançant instància a l'OAC.

Acte d'adjudicació i de signatures
El 24 de gener de 2014 a les 11 hores tindrà lloc l'acte d'adjudicació i signatures a la seu del districte de Sarrià-Sant Gervasi, plaça del Consell de la Vila, 7
A la signatura de documents cal presentar el DNI.

Incorporació a les parcel·les
El 27 de gener de 2014

Més informació

Amb el suport de l'Obra Social de La Caixa.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari