MediAmbient
Bases per a participar a la " iJam amb Llibert Fortuny", al concert de cloenda de Música als Parcs del 30 d'agost

Publicat el 22/07/2013

Llibert Fortuny proposa una actuació especial amb ijam final inclosa. Qui desitgi participar trobarà tota la informació dels temes proposats: l'artista, la "key", versions de referència, així com la partitura per poder preparar-se la seva versió. Inscripcions fins al 15 d'agost.

Enguany, el concert de cloenda del cicle "Música als Parcs" 2013, que se celebra el 30 d'agost al Parc Central de Nou Barris, incorpora la possibilitat de participar a l'espectacle, pujar a l'escenari i tocar conjuntament amb Llibert Fortuny.

Després de la primera part d'actuació del trio i dels artistes convidats s'iniciarà la ijam a la segona part, amb tres standards que els artistes col·laboradors s'hauran de preparar. En els següents links trobareu les versions de referència i la partitura.

LAZY BIRD de John Coltrane

BLUES FOR ALICE de Charlie Parker

I HEAR A RHAPSODY de Charlie Barnet

D'aquesta manera, tots els que vulgueu treballar i memoritzar els temes ho podreu fer a casa, per així quan arribi la ijam poder participar.

Com participar

La convocatòria és oberta a músics, estudiants, aficionats o professionals, sense límit d'edat. Per participar cal inscriure's prèviament, enviant un correu electrònic incloent: Nom / Telèfon de contacte / Email de contacte / Instrument amb el que participaríeu / Currículum vitae

Cal enviar la vostra inscripció a: musicaparcs@bcn.cat indicant com assumpte: IJAM CLOENDA MUSICA ALS PARCS 2013. Teniu de temps fins el 15 d'agost.

Podran participar-hi fins a 6 músics però, en cas que es rebin més sol·licituds, es farà un sorteig amb en Llibert Fortuny. El 23 d'agost es publicarà la llista de participants admesos a la ijam a la pàgina Facebook de Música als Parcs.

Els participants admesos seran convocats el 30 d'agost a les 19h al Parc Central de Nou Barris per fer la prova de so. El concert de cloenda de "Música als Parcs 2013" començarà a les 21h.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari